TEEBEE - 10 YEARS OF SUBTITLES DJ SET!

på klubbfronten i Trondheim/Oslo?

Moderators: M!ke, mare

Post Reply
Subway
Posts: 14
Joined: 11 Mar 2009 16:47

TEEBEE - 10 YEARS OF SUBTITLES DJ SET!

Post by Subway » 26 Sep 2012 13:07

ImageTEEBEE - 10 YEARS OF SUBTITLES DJ SET!
(Subtitles, Momentum, Metalheadz, NO)

Få norske elektronika-artister kan skilte med en slik suksess som Torgeir Byrknes, bedre kjent som Teebee eller DJ Teebee. Han begynte sin karriere som DJ allerede i 1990, og slapp sin første 12” i 1996 på det legendariske Drum&Bass labelet Rugged Vinyl. Etter det ballet det bare på seg med utgivelse etter utgivelse på en mengde labels, som for eksempel Juice, Audio Couture og Creative Source. Han var en av de første ikke-engelske Drum & Bass produsentene som fikk A-liste status innen sjangeren. Etter en rekke utgivelser og to album gitt ut på det vell renommerte labelet Certificate 18, og noen utgivelser på meget legendariske Metalheadz, startet Teebee sitt eget Drum&Bass label, Subtitles Music, som etter sin oppstart i 1999 har gitt ut over 80 utgivelser.

Subtiles er ansvarlig for gi ut Drum & Bass av høyeste kvalitet, og via dette labelet har Teebee oppdaget og signet nye spennende artister som Xtrah, Ulterior Motive, Noisia, Phace og Misanthrop for å nevne noen. Phace og Misanthrop hadde allerede gitt ut noen låter på andre labels, men slo ikke igjennom før de kom ut på Subtitles.

Teebee er i disse dager aktuell med albumet All Or Nothing på RAM Records sammen med produksjonspartner Calyx, som det ryktes skal slippes over to album, som oppfølger til albumet “Anatomy” fra 2007. Teebee har også gjort en del remixer, og samarbeider med både Jamie Woon og Emalkay. Teebee’s musikk beskrives som mørk og futuristisk og er sterkt preget av science fiction. Han har heller aldri lagt skjul på at han tidlig ble meget inspirert av andre Drum&Bass pionerer som Photek og Ed Rush & Optical.

Som DJ er Teebee uten sidestykke, settene hans lever alltid opp til forventningene, noe som har gitt ham et velfortjent rykte som en av verdens aller beste Drum&Bass DJ’s!

Riot Club Oslo resident DJ'ene som skal varme opp denne kvelden er ingen ringere enn DJ Large og DJ Subway, begge veldreide veteraner som i en årrekke har satt sitt preg på Oslo's uteliv.


VI GLEDER OSS!
Bli medlem av Riot Club Oslo: http://www.facebook.com/groups/88375964245/


RIOT CLUB OSLO - THE VILLA
Fredag 19. Oktober - Kl. 23:00-03:20
Cc: 100,- ID: 23.


web:
http://rolldabeats.com/artist/teebee
http://myspace.com/teebeesubtitles
http://subtitlesmusic.co.uk/
http://soundcloud.com/djsubway
http://myspace.com/monkeyandlarge
http://thevilla.no/

Post Reply