RIOT CLUB presenterer ULTERIOR MOTIVE (Metalheadz, UK)

på klubbfronten i Trondheim/Oslo?

Moderators: M!ke, mare

Post Reply
Subway
Posts: 14
Joined: 11 Mar 2009 16:47

RIOT CLUB presenterer ULTERIOR MOTIVE (Metalheadz, UK)

Post by Subway » 12 Mar 2013 13:17

Image


ULTERIOR MOTIVE (Metalheadz, Subtitles,UK)

James Davidson og Greg Hepworth forente krefter i 2003 da de oppdaget at de hadde en gjensidig lidenskap for funky, teknisk og futuristisk drum&bass, samme sounden som Ed Rush & Optical pionerte på slutten av 90-tallet.

Deres fryktløse blanding av funk og futurisme gjorde at det ikke tok lang tid før deres talent ble oppdaget, og sommeren 2010 ga Teebee ut deres debut single på Subtitles. Etter dette har det bare gått hånd i hånd med utgivelser på andre labels som Metalheadz, Critical, Reinforced og remixer av Above & Beyond på Pete Tong’s legendariske label FFRR. De har også remixet udødelige klassikere av artister som Future Cut og Klute.

Med faste spillejobber over hele Storbritannia og Europa, og på festivaler som Sun & Bass i Sardinia og en nettopp avsluttet turne i Australia og New Zealand, har Ulterior Motive fått et velfortjent renommé som svært dyktige DJ's.


Support denne kvelden er Riot Club residents Paul Chanel og Instance, begge veldreide veteraner som i en årrekke har satt sitt preg på Oslo's uteliv med klubbkvelder som Impedans og Dirty Channel.


VI GLEDER OSS!

Bli medlem av Riot Club Oslo: http://www.facebook.com/groups/88375964245/


RIOT CLUB OSLO - THE VILLA
Fredag 22. Mars - Kl. 23:00-03:20
CC: 100,- ID: 23.


web:
https://soundcloud.com/ulterior-motive-uk
http://www.myspace.com/paulchanel
https://soundcloud.com/instance
http://thevilla.no/

Post Reply