kopi Ray Ban solbriller, Ray-Ban avant-garde musikk program

For alt det andre.

Moderators: M!ke, mare

Post Reply
Valeria
Posts: 4
Joined: 18 Mar 2013 09:01

kopi Ray Ban solbriller, Ray-Ban avant-garde musikk program

Post by Valeria » 21 Mar 2013 04:49

I New York, den nye for å være ulike kulturelle arenaer - Angel Orensanz Foundation Contemporary Art hfsdska Hall, Ray-Ban med en fantastisk kopi Ray Ban solbriller liveshow offisielt lansert RAY-BAN RAW LYDER program. I avant-garde musikk program, utført Smith Band (The Smiths) Guitar legenden Johnny Marr og fem moderne orkestre en unik og ekstraordinær musikalsk samarbeid test. Men denne forestillingen er høydepunktet i denne planen.

Av Eno og Schmidt (Skrå Strategies) tilt strategi inspirert av Ray-Ban RAW, vil LYDER være en en-gang, som har Johnny Marr designet fem kopi Ray Ban solbriller forskjellig musikk opprettelse kopi Ray Ban solbriller inspirasjoner.

Bandet - Best Coast, Mona, Au Revoir Simone, Tom Vek med de fem ulike elementer som en utfordring, som inspirasjon av musikk skapelsen.

"Ray-Ban RAW lyder fra starten tiltrakk meg: å samarbeide med det nye bandet, men i en full av fantasi og ikke altfor overdreven måte å fullføre, denne kreative design. Designprosessen av de fem inspirasjon delen er utfordrende - disse elementene trenger hverandre er ikke identiske, men også vidtrekkende betydning og inspirasjon, men utfordringen, men la meg lykke innenfor. "Juli i Manchester RAY-BAN RAW SOUNDS Johnny Marr sa skytingen.

"Jeg er iført Ray-Ban briller i mange år ...... Siden Bank of Smith (The Smiths) for første gang siden på scenen, har jeg vært på seg", sa han. "I begynnelsen av 80-tallet, jeg jobber i en butikk i Manchester, vi er de første til å selge Ray-Ban briller butikken. Jeg husker også spesielt bestilt seg et par, kan sies at jeg var en av Chester minoritet mennesker iført Ray-Ban briller. "

På konserten vil Johnny Marr bli den nylig kopi Ray Ban solbriller restrukturert bandet The Healers stadium, når et band fra losangeles Best Coast og fra Nashville lokale band Mona og Au Revoire Simone DJ lineup vil også debut støtte.

Showet er den første stasjonen av Ray-Ban RAW høres tre i en forestilling, vil da være i november i London og Hongkong show.

Mona arbeid er en sang som heter "Jericho" dynamiske raske sanger. Effekt av Mona musikkstil ved kirken i stor grad, vokalist Nick Brown sa: "Johnny nå se" bilde ", en mannlig og kvinnelig ansikt hverandre, for å formidle de to kunstnerne prøver å overgå hverandre. Dette minner meg om Bibelen og bror City Stories (historien om Jericho) - musikk gjør veggen kollapset, slik som å gi oss Ray-Ban RAW LYDER arbeider for å bringe inspirasjon. "

Best Coast kalt "i søvne" fungerer. Bethany Cosentino sa. "Jeg var Johnny" nå ser! "Inspirert, bildet av en mann og en kvinne i vintage kameraet så på hverandre, la meg føle den romantiske atmosfæren. Jeg var fremdeles på veien til å lytte til "Strum og Drang" Guitar sirkulær kurve. Det har også påvirket meg sangen skaperverket. "

I motsetning til Mona raske stiler, er Au Revoir Simone arbeid en drøm og eteriske sanger: "Hvor lenge". Bandets Erika Spring sa. "Jeg elsker denne ideen! Med annen musikk ble inspirert til å skrive en sang er virkelig en kul måte å kommunisere, som en interessant tilfeldig Solitaire spillet ...... Dette er et vakkert minne for noen svingninger det samme konseptet av andre artister i hjernen, i sang vår. "

Erika fortsatte: "Vi bruker mye av sangene sunget av avsnitt, avsnittet med" Strum og Drang "video plukket lek med noen akkorder forblir uendret, noe endret, ray ban wayfarer mercadolivre
så hvert nytt avsnitt vil være en ny måte å presentere deg det samme tone. "

Tom Vek Film din såkalte "egen Television", var de interessert i begrepet Ray-Ban RAW lyder. "Fra et perspektiv kopi Ray Ban solbriller som å skrive en sang, er dette kravet virkelig en stor utfordring. Jeg siterte noen av diktene i innhold og Schillers ord, og noen er fra "Strum og Drang", inspirert tekstene er kart og bilder. ".

Post Reply